skip to Main Content

Sæler, Vadehav og Verdensarv

Vadehavet er enestående! Det er ikke noget vi bare siger – det har hele verden bestemt. Derfor har vi lagt et lille stykke Verdensarv og nationalpark lige uden for døren …

Vandet glitrer i det store bassin. Pludselig skyder en mørk skikkelse gennem vandet med en utrolig fart, men afbøjer med lethed ved bassinets kant. Den sender uforvarende en lille kaskade af vand i vejret og du mærker vanddråberne i dit ansigt. Sælen dukker op til overfladen og spejder efter dyretræneren. Hvornår kommer den næste fisk?

I vores vadehavsinspirerede Sælarium kan du nærstudere vores fire sæler både over og under vandet. I øjeblikket har vi to spættet sæler (Pebbles og Arn) og to gråsæler (Rasmine og Else) i anlægget. Sælerne trænes og fodres hver dag kl. 11.00 og 14.30, hvor du får gode historier, informationer og viden om sælerne fra vores formidlere.

Museets sælarium byder på flere forskellige oplevelser. Du kan selvfølgelig opleve sælerne i deres rette element gennem de store undervandsruder, og gå på opdagelse i de mange forskellige indkig i børnehøjde.

I Vadehavsanlægget kan du lære om den enestående natur i Vadehavet, som både er udpeget til nationalpark og UNESCO Verdensarven. Anlægget giver dig mulighed for at blive klogere på de største og mindste organismer i Vadehavet.

Back To Top
Søg
en de da
X
X