MS Smag

Oplev byens bedste udsigt

Kærlighed til havet

og god mad på gaflen

Med en helt unik udsigt over vadehavet, Fanø og indsejlingen til Esbjerg havn kan du fuldende dit museumsbesøg med en let og lækker frokost i vores Cafe MS Smag.

Her ønsker vi at forlænge museumsoplevelsen med et måltid, som er afstemt med de omgivelser du sidder i. Vi serverer veltilberedt mad, med udgangspunkt i en bæredygtig tankegang og årstidens råvarer.

I cafeen kan du, udover en lækker frokost, købe både kolde og varme drikke samt is og kage.

Medbragt mad og drikke må nydes i vores madpakkerum og ved vores bordbænkesæt udenfor på Friland.

Se menukort

Cafeens åbningstider

Mandag - søndag kl. 11:00 - 16:00

Vores lune køkken lukker kl. 16:00.
Kaffe, kage og is kan købes frem til kl. 16:30.

Uden for skolernes ferier samt august ud er det muligt at spise i Café MS Smag uden at købe entre til museet. I ferierne skal der dog altid købes entré.

Bordbestilling

Vi har masser af plads i caféen, og det er derfor ikke nødvendigt at reservere bord til almindeligt besøg på hverdage. Det kan dog være en god idé at reservere bord, hvis I er en gruppe på over 10 personer. Undgå ventetid i caféen ved også at forudbestille maden, så er det klar til den tid I bestiller bord til. 

Der kan dog ikke reserveres bord i skolernes ferier og i august.

Kontakt os på: 
Mail: cafe@fimus.dk
Tlf.: 71 92 92 37

Book bord her

Caféen

Hvor stammer vores navn MS Smag mon fra?

Fra de store panoramaruder kan du lade blikket glide ud over det grønne areal, forbi statuen af Martin Spangsberg og videre ned til strandbredden, hvor Svend Wiig Hansens flotte hvide skulpturer “Mennesket ved Havet” skuer ud over indsejlingen til Esbjerg Havn.
I godt vejr og ved god sigtbarhed kan du se Fanøs kystlinje, Skallingen, UNESCO Verdensarv Vadehavet og de imponerende havmøller på Horns Rev.
Hos Café MS Smag har vi selvfølgelig en glad smiley.

Hvad inspirerede os til cafeens navn?

Akvarium

Se mere

Sælarium

Se mere

Udstillinger

Se mere