skip to Main Content

Herunder ser du museets ledige stillinger

Akademimedarbejder

Vi er altid på jagt efter de bedste værter – dem der lige som os brænder for at skabe gode oplevelser for vores gæster.
Vi søger dig, der ikke kun sælger billetter og produkter, men som ved, at værtskabet er vores vigtigste vare.
Dig der aktivt opsøger de gæster som ser søgende ud, som leger i øjenhøjde med børnene og yder topprofessionel kundeservice for de vokse. Dig, for hvem kundekontakten er dagens højdepunkt, dig som tager initiativ og udfordrer kollegaer og dig selv, til hver dag at nå en højere anbefalingsvillighed fra vores gæster.

Timerne ligger på tværs af fronthouse, og er både i information, butik og cafe MS Smag.
Erfaring med tilberedning af mad og med servering er derfor en stor fordel, ligesom vi forventer at du taler både engelsk og tysk. En del af jobbet involverer fiskefodringer, sælfodringer og sælspeaks, så det er vigtigt at du er komfortabel med at snakke (alle tre sprog) foran et større publikum – og at du sætter pris på kundekontakten.

Send en kort videoansøgning på rr@fimus.dk og lad os mærke din energi. Så kvitterer vi måske med en samtale.

Idet vi har travlt kan du opleve, at vi har en lang responstid – det beklager vi.
Vi bestræber os på at svare alle, men stiller ingen garantier.

OBS: Vi fraråder uopfordrede ansøgninger afleveret som print, send hellere en e-mail.

De bedste chancer

Hvis du vil forbedre dine chancer for at komme i betragtning til en stilling som timelønnet ved os, med arbejde i information, billetsalg, butik, MS Smag eller som vært på rundvisninger, fødselsdage med videre, så send os en video-ansøgning. En video lader os se hvem du er, og hvordan du kommunikerer.

Back To Top
×Close search
Søg
X

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er okay med dette, men du kan fravælge, hvis du ønsker det Læs mere

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close