Bliv

erhvervspartner

Der er mange muligheder på museet

Fiskeri- og Søfartsmuseet er Danmarks museum for relationen mellem land og vand. Vores unikke rammer sætter stemning for møder og events på et kulturelt niveau og inspirerer til nytænkning og fordybning – vi skaber oplevelser man taler om.
Vi imødekommer erhvervslivets ønske om at kunne afholde private møder i unikke rammer.

Skal der pustes lidt liv i mødet eller inspireres til nytænkning, er vi gerne behjælpelige med aktiviteter, undervisning eller rundvisninger som vores kreative formidlingsteam konstant er i udvikling omkring. Eller måske kan et fagligt oplæg fra museets inspektører give et natur- eller kulturhistorisk indblik i et givent emne.

Med partnerne

skaber vi værdi

Som partner vil du direkte kunne bidrage til udviklingen af museet, så vi igen kan fremstå moderne med nye tidssvarende og attraktive tilbud til vores gæster. Samtidig bidrager du til helt særlige undervisningsaktiviteter, der hvert år giver mere end 5.000 lokale skolebørn og unge ny viden og nye oplevelser.

Med et erhvervspartnerskab bliver du en del af et netværk der sammen med andre erhvervsdrivende er med til at støtte den kulturinstitution der blev givet i gave til Esbjerg by i 1968. Sammen gør vi en indsats for byen og området i kampen for at gøre det mere attraktivt at studere, bo og arbejde i Esbjerg.

Se alle vores partnere

Hvad får din virksomhed?

Som partner får du adgang til Fiskeri- og Søfartsmuseet, en unik fortælling om området ved Vesterhavet, unikke møde- og konferencefaciliteter, hvilket giver gode rammer for mødeafholdelse både internt og eksternt.

Partnerskabet giver også muligheden for, at medarbejdere kan benytte VIP-Kort, der både giver adgang til en hyggelig dag på Fiskeri- og Søfartsmuseet sammen med familien. Med kortet i hånden får medarbejderen også rabat på både mad og souvenirs.

Endvidere får din virksomhed tidlig adgang til udvalgte arrangementer.

 

Se partnerskaberne

Kontakt

Julia Søllested
Erhvervs- og arrangementsansvarlig
E-mail: js@fimus.dk
Tlf: +45 3034 0775

Kontakt Julia

Akvarium

Se mere

Sælarium

Se mere

Udstillinger

Se mere