skip to Main Content

Tanja Pusle

Hej, mit navn er Tanja Pusle, jeg er Shiftleader, F&B ansvarlig i MS Smag.

Jeg er udlært Gastronom med speciale som kok, og så er jeg udlært Service Økonom.
Jeg har erfaring med lettere gourmet mad og unikke service oplevelser.

Min store passion og det der driver mig er, at gøre en forskel for hver enkel gæst på museet –  og at levere god mad, med fokus på bæredygtighed og lokale råvarer!

Kontaktdata

Tanja Pusle
Shiftleader F&B ansvarlig, MS Smag
E-mail: tp@fimus.dk
Tlf: +45 6120 5632

Ambitiøst køkkenmanifest og
passionerede professionelle

Jeg er fagnørd og har tidligere arbejdet som kok på henholdsvis Hjorts Hotel i Skagen, Remouladen i Vejle og senest Hotel Vejlefjord.
Ydermere har jeg været Souschef hos DGI huset i Vejle, hvor jeg har afviklet arrangementer og koncerter med deltagere op til 3.000.

Det som tiltaler mig særligt ved MS Smag er, at jeg i arbejdet med den daglige drift kan sætte fokus på det bæredygtige køkken.
Alt følger et ambitiøst køkkenmanifest – fra håndværket, hvor alt laves fra bunden, til samarbejdet med de dygtige producenter af friske lokale råvarer.
Det udvikler mig – som professionel og som menneske.

 

Back To Top
Søg
X
X