Find svar på dine spørgsmål

Faciliteter

Her kan du finde svar på ofte stillede spørgsmål

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål herunder.

Ankomstforhold og parkering

Ved museets hovedindgang findes parkeringspladser, busstoppested samt cykelparkering. Parkeringspladsen har, udover ca. 100 parkeringspladser til personbiler, også 2 handicapparkeringspladser, 14 ladestationer til el-biler fra E-on og Spirii og 2-3 busholdepladser. Der findes derudover flere parkeringspladser i nærområdet.

 

 

Find vej til museet

Medbragt mad

Hele året er du velkommen til at indtage din medbragte mad og drikkevarer i vores indendørs madpakkerum eller udendørs på friland, hvor der findes borde og bænke til fri afbenyttelse. Ved museets legeplads findes også borde og bænke med overdækning.
Vores Cafe MS Smag byder også på lækker mad.

 

Se menukort hos MS Smag

Handicapadgang

Ved museets hovedtrappe er der en elevator op til indgangen. Museets forskellige udstillinger ligger i ét plan, dog ikke akvariet, men adgang hertil sker via en lang rampe. I museets forhal findes en kørestolslift til adgang til Cafe MS Smag. Sælariet ligger i samme plan som udstillingerne, og der er elevator til Sælariegården med undervandsruder samt udstilling om Vadehavets Sæler. I museets frilandsudstilling er der anlagt stier, således man kan komme hele udstillingen rundt, dog kan der være problemer med adgangen ind i de enkelte bygninger.

Garderobe

Der findes aflåste garderobeskabe ved museets madpakkerum.

Hunde/kæledyr

Hunde er velkomne, men må kun opholde sig på den udendørs Frilandshavn, hvor de er velkomne i snor. På Friland findes endvidere en hundeparkering hvor hunden må efterlades bundet til en krog, imens familien udforsker de indendørs udstillinger. I er velkomne til at tage en skål vand til hunden imens den venter.
Husk at samle efterladenskaber op efter jeres hund. Der hænger poser rundt omkring på Frilandshavnen.
Førerhunde og servicehunde må gerne medbringes på museet.

Betalingskort

Der kan betales med Dankort, Visa, Eurocard, MasterCard, American Express, Diners, JCB, Maestro.

Museumsbutik

Museumsbutikken rummer mange spændende souvenirs til både børn og voksne. Vi har et varieret udvalg lige fra maritime tekstiler til de sødeste sælbamser. I museumsbutikken har vi fokus på bæredygtighed og fairtrade produkter. Museumsbutikken ligger i umiddelbar forlængelse af informationen og I er velkomne til at besøge vores butik uden at købe entrébillet.

Læs mere om butikken her

Forhal og information

Forhallen ligger i forlængelse af indgangen, informationen og billetsalget, og er det første du møder når du træder ind på museet. Det er samtidig museets hjerte, hvor du møder de mange smukke havpattedyrsskeletter, og hvorfra du finder nye oplevelser i alle retninger. 

I informationen sælges billetter både til museet, men også til vores arrangementer. Vores personale står klar til at hjælpe – hvad enten du har brug for at kende næste busafgang, mangler hjælp til at finde en helt speciel bog, eller har spørgsmål til en af vores udstillinger. Det er også ved informationen, at du finder vores store infoskærm, hvor du altid kan se dagens program og andre praktiske informationer.

Gavekort

Der kan købes gavekort til brug på museet ved museets information/billetsalg.

Akvarium

Se mere

Sælarium

Se mere

Udstillinger

Se mere