skip to Main Content

Faciliteter der inspirerer

Fiskeri- og Søfartsmuseet er Danmarks museum for relationen mellem land og vand. Vores unikke rammer sætter stemning for møder og events på et kulturelt niveau og inspirerer til nytænkning og fordybning – Vi skaber oplevelser man taler om.
Vi imødekommer erhvervslivets ønske om at kunne afholde private møder i unikke rammer. Vores nyindrettede mødelokale, Albatros, som tidligere var museets bibliotek, sætter en moderne ramme om erhvervsmøder og hyggelige middage. Mødelokalet er indrettet med moderne AV, der giver trådløs fremvisning af præsentationer, hvor flere brugere kan være koblet op på samme tid.

Tag et afbræk fra mødebordet

Gå på opdagelse i museets udstillinger og akvarie, find ny energi hos sælerne eller nyd en walk N´talk på Frilandshavnen, ved UNESCO Verdensarv; Vadehavet eller i naturen som omgiver museet.
Tag en lækker frokost To Go for fødderne af ”Mennesket ved Havet” efterfulgt af en tur ved vandkanten. Eller gå endnu længere ud, under kyndig vejledning af museets formidlere på en vadevandring.

Skal der pustes lidt liv i mødet eller inspireres til nytænkning, er vi gerne behjælpelige med aktiviteter, undervisning eller rundvisninger som vores kreative formidlingsteam konstant er i udvikling omkring. Eller måske kan et fagligt oplæg fra museets inspektører give et natur- eller kulturhistorisk indblik i et givent emne.

Lækker mødeforplejning

Vi laver menuer, afstemt efter sæsonen og altid med de bedste råvarer, fra de fantastiske lokale fødevareproducenter. Her er noget for enhver smag.
I MS Smag tilberedes alt fra bunden. Vi sylter og bager selv alt. Sæsonvis sanker og indsamler vi direkte fra naturens eget spisekammer.
Vores kærlighed til havet betyder naturligvis at der altid er de lækreste fiskeanretninger og vi vover påstanden om, at MS Smag giver dig byens bedste udsigt.
Fra de store panoramaruder kan du lade blikket glide ud over det grønne areal, forbi statuen af Martin Spangsberg og videre ned til strandbreden, hvor Svend Wiig Hansens flotte hvide skulpturer “Mennesket ved Havet” skuer ud over indsejlingen til Esbjerg Havn.
I godt vejr og ved god sigtbarhed kan du se Fanøs kystlinje, Skallingen og de imponerende havmøller på Horns Rev.

Lad os skabe sammen

Vi går langt for at tilfredsstille og imødekomme de ønsker der måtte være for et besøg på museet. Vores faciliteter og aktiviteter på museet er frit tilgængelig ved afholdelse af møder eller events i huset.
Vi går gerne i dialog om ny og kreativ brug af vores lokaler, og om hvordan vi kan skabe nogle alternative og inspirerende rammer.
Måske kan du se en mulighed i et af vores udstillinger eller synes at en middag blandt akvariets fisk eller med sælariet som baggrund er helt perfekt, for det event du ønsker at skabe. Frilandshavnen giver god base for teambuilding aktiviteter, ligesom vi kan udvide horisonten og inddrage stranden og havet i jeres besøg.

Mødefaciliteter og booking

For yderligere information eller booking kontakt Juliajs@fimus.dk

Mødelokale med plads op til 40 personer (afhængig af opstilling).
Museumsarealer til særarrangementer eller aktiviteter.
Café MS Smag som leverandør for forplejning.
Moderne AV Udstyr med 65″ fladskærm med trådløs opkobling samt gratis WiFi.
Fri parkering lige ved døren og nem adgang for gangbesværede og kørestole samt busholdepladser.

Back To Top
Søg
da
X
X