skip to Main Content

En tur med vores fiskekutter E 1. “Claus Sørensen foregår i Grådyb og i Ho Bugt – i læ af Fanø eller Skallingen og der kan derfor sejles under næsten alle vejrforhold. Der fiskes på udvalgte positioner med et mindre bomtrawl, og eftersommer og efterår er der mulighed for at se sæler på sandbankerne. Har man ønsker om særlige prøvetagninger, kan disse aftales, hvis man selv medbringer det nødvendige udstyr. Kutterens besætning består af to tidligere erhvervsfiskere, og der er tilladelse til sejlads med 12 passagerer ad gangen. En skoleklasse deles normalt i to hold, således at første hold sejler om formiddagen, mens andet hold sejler om eftermiddagen.

I øjeblikket er det ikke muligt at booke E1.

Desværre er E 1 Claus Sørensen i øjeblikket ude af drift på grund af større vedligeholdsopgaver samt motorskade. Vi kan endnu ikke med sikkerhed oplyse, hvornår kutteren igen vil være sejlklar.
Såfremt du ønsker en henvendelse fra os, når der igen er mulighed for at komme på sejlads med E 1 Claus Sørensen, er du velkommen til at sende os en mail til dl@fimus.dk med teksten “info om E 1 Claus Sørensen sejlads ønskes”

Fakta boks

E1 skal have skiftet motor.
Vi opdaterer sektionen, når museumskutteren igen er sejlklar.

Back To Top
×Luk søgning
Søg
X
X