skip to Main Content
ØstersGalla 11. oktober

Vi starter i forhallen under hvalskeletterne, med champagne og TerroirTasting på Amelié cocktail østers og Venø flade østers.

Her får du også en introduktion til østersens naturhistorien og dens gastronomiske egenskaber, ligesom du kan prøve kræfter med at åbne din egen østers, før turen går ned i Saltvandsakvariets kølige mørke.

Her kan du nyde det eksklusive selskab og 6 østersanretninger på Normandiet østers no. 3 af varierende kompleksitet, volumen og temperatur, hertil brød og smør.
Alle råvarer er friske fra havet, skoven og marken. Vi serverer også en cremet strandkrabbebisque, kaffe og sødt.

De lækre anretninger fra havets spisekammer akkompagneres af sprøde bobler, aromatiske vine og måske et enkelt glas porter.

ØstersFest - til folket 12. oktober!

Under hvalskelletterne, ved de maritime langborde i forhallen er stemingen uformel – her kan alle være med.
Uanset om du er inkarneret Østers fan eller det er din første gang, så er her den perfekte anledning.

Inkluderet i entreprisen på de kr. 130,- får du nemlig en professionel tasting oplevelse på 3 østers, ligesom Fanø Bryghus står klar med en skummende kold fadøl.
Efterfølgende kan du finde din favorit blandt de forskellige tilberedningsmetoder, eller købe en platte med seafood tapas, hvis du ønsker større variation.
Vi sælger naturligvis også vand, vin og bobler.

Musikken leveres af Esbjerg Ensemble, der har udviklet deres egen Folk Fusion – en rørende lyrisk og eksplosivt medrivende version af Danish String Quartets virale hits.

Passion for havets spisekammer
Eksklusive råvarer bliver bedre i hænderne på passionerede kokke.
Derfor har vi til allieret os med de skarpeste på feltet.

Mød de fagprofessionelle på terroirstationerne, hvorfra der åbnes og serveres østers.
Hver station fortæller om én type østers, og kommer omkring såvel produktion som smagsegenskaber.

Terroir station 1
Colin Seymour – Sydvestjyske Smagsoplevelser
Jesper Voss – Oyster King

Terroir station 2
Alex Klemensen – Rogn
Tommy Raabo Olesen – Hav

Terroir station 3
Kristian Venø – Venø Seafood
Ole Olesen – MS Smag

 

Østers:
Amelié – Cocktail østers
Venø østers
Specialés østers
Normandiet østers no. 3

Øvrige partnere:
Sigma Wine
Fanø Bryghus
KEWA Seafood
Food Organisation of Denmark

Østers til familien

Lørdag den 12. oktober kl. 10-16 åbner museet for en kæmpe oplevelse for hele familien, hvor I kan komme tættere på skaldyrenes verden.
Oplev vores nye rørebassin med invasive arter, østers og muslinger. Formidling ved Oyster King Jesper Voss.
Dagens program frem til 16:00 er gratis, efter at der er indløst entré. Husk at alle under 18 år er gratis.

Hvem tør spise et bankende hjerte?

I MS Smag er der østers kokkeskole hvor du og familien kan lære om østers og åbner jeres egen østers – som naturligvis skal spises. De modige spiser den rå – tør du?

Back To Top
×Luk søgning
Søg
X

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er okay med dette, men du kan fravælge, hvis du ønsker det Læs mere

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close