skip to Main Content

Velkommen til MS Smag

På Fiskeri- og Søfartsmuseet skaber vi oplevelser, man taler om og selvfølgelig også madoplevelser i særklasse!
Med basis i et ambitiøst køkkenmanifest giver vi dig nye menuer, afstemt efter sæsonen og altid med de bedste lokale råvarer, fra de fantastiske lokale fødevarer producenter. Her er noget for enhver smag.

I MS Smag tilberedes alt fra bunden. Vi sylter og bager selv alt. Sæsonvis sanker og indsamler vi direkte naturens eget spisekammer.

Vores kærlighed til havet betyder naturligvis at der altid er de lækreste fiskeanretninger.
En anden klassiker som vi konstant nyfortolker på, er vores ambitiøse gourmet hotdog.

Byens bedste udsigt

Vi vover påstanden om, at MS Smag giver dig byens bedste udsigt.

Fra de store panoramaruder kan du lade blikket glide ud over det grønne areal, forbi statuen af Martin Spangsberg og videre ned til strandbreden, hvor Svend Wiig Hansens flotte hvide skulpturer “Mennesket ved Havet” skuer ud over indsejlingen til Esbjerg Havn.
I godt vejr og ved god sigtbarhed kan du se Fanøs kystlinje, Skallingen, UNESCO Verdensarv Vadehavet og de imponerende havmøller på Horns Rev.

Bemærk venligst, at MS Smag lukker for servering af varm mad 1 time før museet lukker.
Uden for ferierne er det muligt spise i MS Smag, uden at købe entre til museet. Det foregår ved, at du ved informationen låner et cafépas, som efterfølgende returneres. I ferierne skal der dog altid købes entré.

Bord i MS Smag

I højsæson er det ikke muligt at få lov at spise medbragt mad i MS Smag, lige som det heller ikke er muligt at reservere bord.

God mavefornemmelse

Vi har selvfølgelig kun glade smileys – tjek selv

Kærlighed til havet og fisk på gaflen

Selvom råvarerne skifter med sæsonen er der altid flere slags frisk fisk på menuen.

Her finder du et skiftende udvalg af lækre anretninger; fra populære fiskefrikadeller og stjerneskud til den kulturhistoriske bakskuld, som er en smørstegt, saltet og røgede ising.

Vi gør det som en hyldest til fisk, som de forunderlige væsener de er – og som en af de fineste råvarer vores natur kan tilbyde gastronomien.

Back To Top
×Close search
Søg
X

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er okay med dette, men du kan fravælge, hvis du ønsker det Læs mere

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close