Kontaktoplysninger

Adresse:

Fiskeri- og Søfartsmuseet
Tarphagevej 2
6710 Esbjerg V

CVR 45299716

Administrationen:

Tlf: +45 7612 2000
Mail: fimus@fimus.dk

Uden for ferier svarer informationen i museets åbningstid.
I ferier kan travlhed betyde, at vi ikke altid svarer, så henviser vi til fimus@fimus.dk eller direkte kontakter.

Øvrige medarbejdere træffes bedst inden for tiden:
Mandag til fredag: 09.00-15.00

Genstande

Har du spørgsmål til en kulturhistorisk genstand, eller ønsker du at indlevere noget til museet, skal du lave en aftale med kulturhistorisk inspektør Richard Bøllund.

Har du spørgsmål til livet i havet, eller har du spørgsmål til noget du har fundet noget på standen, inkl. strandinger, så kontakt biolog og naturhistorisk inspektør Charlotte Bie Thøstesen.

Kontaktoplysninger

på medarbejdere

Hvis din henvendelse er af administrativ karakter eller som leverandør, så anvend blot fimus@fimus.dk og så sikrer vi, at den rette ansvarlige vender retur til dig.

Drejer din henvendelse sig om sponsorater, så send en ansøgning til Lotte på lp@fimus.dk
Vi yder kun sponsorater i forbindelse med velgørende formål for børn, unge eller socialt udsatte og altid som gensidige samarbejdsaftaler. Vi sponserer ikke kontantbeløb. 

For alle andre områder anvend den sortering, som du finder på medarbejder oversigten, til at se hvilke medarbejdere, der er tilknyttet de forskellige afdelinger.

Til medarbejder oversigten

Havpattedyr

beredskabet

Finder du en syg eller svækket sæl/hval...

Så lad dyret ligge og kontakt den nærmeste lokale enhed under Naturstyrelsen – eller ring til os på hovednummeret tlf. 7612 2000, hvorfra der uden for åbningstid er omstillingsmuligheder til en vagthavende i havpattedyrberedskabet. Det er også muligt at ringe til Dyrenes vagtcentral på 1812.

Akvarium

Se mere

Sælarium

Se mere

Museum

Se mere