skip to Main Content

På Fiskeri- og Søfartsmuseet skaber vi oplevelser, man taler om og selvfølgelig også madoplevelser i særklasse!
Med basis i et ambitiøst køkkenmanifest giver MS Smag dig nye menuer, afstemt efter sæsonen og altid med de bedste lokale råvarer, fra de fantastiske lokale fødevarer producenter.

I MS Smag tilberedes alt fra bunden. Vi sylter og bager selv alt. Sæsonvis sanker og indsamler vi direkte naturens eget spisekammer.

I tillæg til menukortet som du finder herunder, så tilbyder vi følgende mødeforplejning til selskaber på mindst 5 personer.
Hjemmebagt kage, the, kaffe, vand og frisk skåret frugt 95,-

Drømmer du om den perfekte menu til en eksklusiv maritim gastro-oplevelse, så rekvirer et uforpligtende tilbud.

Mad ud af huset til fyrskibet

Priserne er MS Smags listepriser plus 10,- pr kuvert til bæredygtigt engangsservice.
Prisen er eksklusiv levering – udlånte fade og kander mv. skal returneres senest den følgende dag.
Du kan rekvirere tilbud på levering eller fuld service, inkl. personligt værtskab på fyrskibet efter ønske.

Mad ud af huset til Fyrskibet skal bestilles mindst 2 hverdage i forvejen.

Bestilling foregår til Lotte på lp@fimus.dk

Unikke rammer

MS Smag er den frokostrestaurant og det venue, med byens absolut bedste udsigt.
Læs mere om MS Smag

Vidste du, at det også er muligt afholde møder og arrangementer i Fiskeri- og Søfartsmuseets øvrige lokaler?
Nyd en magisk aften i saltvandsakvariet
Mærk historiens vingesus i mødelokalet Albatros
Iscenesæt den store begivenhed i hvalernes forhal
Kontakt Lotte på lp@fimus.dk for at høre mere.

Maritim forplejning
Maritimt, enkelt og passende for et møde på Fyrskibet
Kr. 79,- min 6 kuverter, bestilling 5 dage i forvejen
Forskellen på Labskovs og Skipperlabskovs er, at Skipperlabskovs er lavet med sprængt kød. Sprængt betyder saltet, hvilket var en almindelig konserveringsmetode. For skibskokken betød det, at råvarerne bedre kunne holde sig, hvilket var vigtigt når de var på søen i længere tid.
Back To Top
×Close search
Søg
X

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er okay med dette, men du kan fravælge, hvis du ønsker det Læs mere

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close