skip to Main Content

Frivillige fællesskaber

Vi søger dig med saltvand i blodet, glimt i øjet og historier i ærmet!

Havnen på Friland er ramme for arbejdende værksteder i et maritimt havnemiljø, på Fiskeri- og Søfartsmuseet.
Her er alder og uddannelse ikke afgørende, for du lærer alt gennem sidemandsoplæring i smedjen, ved bloksaven, på reberbanen eller i vodbinderiet…

Formidlingen i de arbejdende værksteder foregår primært i skoleferierne. Flere af de forskellige håndværkerlaug mødes på ugentlig basis til åbne værksteder – året rundt!

Ansøg som frivillig – via vores JobAgent
Frivillige museumsformidlere
er farverige fortællere

Frivillighed kommer i mange former – for os er det ikke afgørende, om du helst vil vise et håndværk, eller om du er langt bedre til at skabe oplevelser gennem medrivende fortællinger. Måske har du en baggrund inden for søfart, fiskeriet eller offshorebranchen, der gør, at du kan tilføre vores udstillinger en personlig dimension, for de grupper der ønsker en guided rundvisning?

Fællesskaber og frivillighed
Som frivillig på Fiskeri- og Søfartsmuseet er det afgørende, at du er god til at kommunikere med mennesker. Vi er Danmarks museum for relationen mellem mennesket og havet. Vil du være med til at fortælle den historie?

Alle frivillige får et kort der giver dem og deres nærmeste fri adgang til museet og til de arrangementer som foregår her.
I tillæg til det er der en række fordele, 50% rabat på køb i butik og cafe og mulighed for gratis medlemskab af museumsforeningen.

Sociale begivenheder:
Sæsonopstartsmøde med middag
Forårsklargøring med grill
Julefrokost

Det sociale samvær betyder meget. Frivillighed er båret af passion, entusiasme og fællesskab. Som frivillig på museet skal du føle, at du er en del af noget større, når vi sammen bygger bro mellem museets faglige viden, medarbejdere og frivillige, og skaber oplevelser og fortællinger for de besøgende på museet.

Havnens bonderøv

Kunne du tænke dig at blive “Havnens bonderøv”? Ligesom Bonderøven deler vi glæden ved de gamle håndværk og traditioner. Her på museet er det de maritime håndværk vi dyrker: smedje, vodbinderi, bloksav og gamle motorer. Blev introduceret til vores fantastiske frivillige, og dyrk håndværket og fællesskabet. Du behøver ikke at have forudsætninger eller kendskab til håndværket – bare du har interessen, gløden, og lysten til at lære og videregive.

Vi søger også frivillige til arrangementer, rundvisninger, maleropgaver på Friland, eller hvad det kan være. Kontakt os, hvis du er interesseret.

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne som frivillig, så send en mail til frivilligkoordinator Richard på e-mail: rb@fimus.dk

Vibeke Birk
Back To Top
×Luk søgning
Søg
X
X