skip to Main Content
Se alle arrangementer

april, 2021

30aprHele dagen12sepVandBingo

Arrangements-detaljer

Vandbingo er i fuld gang!

VandBingo er en del af det store projekt Vores Natur og en del af Vores Natur – under vandet, som arbejder for at få alle danskere ud i Danmarks blå natur.

Se vandbingo, som en oplagt mulighed for at opleve naturen i dit lokalområde. Her på vestkysten er vi så privilegerede at have Nationalpark Vadehavet, men vi opfordrer til at du tager  VandBingo med ud, lige der hvor DU er og ser om du kan få bingo i den blå natur – det kan være ved stranden, en å eller i en sø.

Museet afholder vadevandringer, hvor vi kommer nærmere de dyr, der lever i Vadehavet. Så mangler du lige de sidste krydser på din plade, så skynd dig at købe billet til en vadevandring!

Man kan spille VandBingo på flere måder. Enten via fysiske plader (print Blå Nørd-pladerne og lav en konkurrence mod dine forældre, søskende, venner eller nogle helt andre) eller ved at spille online på https://vandbingo.dk/
Hvis du tilmelder dig online, uploader billeder af de forskellige aktiviteter og sender ind, så er du med i lodtrækningen om lækre præmier.

VandBingo kampagnen kører indtil d. 12. september 2021. 

Læs pressemeddelelsen om Vandbingo her

Tid

April 30 (Fredag) - September 12 (Søndag)

Back To Top
Søg
X
X