skip to Main Content
Se alle arrangementer

september, 2020

16sep17:4520:30Udsolgt!Tyra foredraget - gentagelse onsdagGenopbygningens vigtige fase - foredrag ved Morten Hesselager Pedersen, Vice President og chef for Tyra Redevelopment

Arrangements-detaljer

På efterspørgsel gentages tirsdagens foredragsaften med Morten Hesselager Pedersen, der står i spidsen for genopbygningen af Tyra feltet.
Foredraget finder sted onsdag den 16. september

Morten vil introducere projektet i sin helhed, og tage jer tæt på de projekter der foregår lige nu og her, i 2020.

Tyra Genopbygningen går ind i en vigtig fase, når TOTAL hen over sommeren med præcision og hestekræfter fjerner de gamle Tyra platforme svarende til 7 eiffeltårne for at gøre plads til fremtidens danske gasknudepunkt, som skal sikre skatteindtægter og et 30% reduceret klimaaftryk.

Aftenen starter med et let middag fra MS Smag tilberedt på lokale råvarer i sæson, efterfulgt af en introduktion til vores virke som Danmarks Offshore museum.
Der vil i den forbindelse være mulighed for at se udstillingen “Energi fra Havet – Dansk offshore på Nordsøen”, før Morten starter sit spændende foredrag i Forhallen.

Prisen på de kr. 200,- inkluderer entré, middag og et glas øl/vand/vin.

Morten startede ved Maersk Oil i 1997 som ingeniør og tilbragte sine første fire år offshore på borerigge og stimuleringsfartøjer. I 2002 flyttede han til Qatar og tilbragte det meste af de næste otte år på Al-Shaheen-feltet som reservoiringeniør.
I 2010 flyttede Morten til Houston som projektleder, ikke-opererede dybvandsaktiver i Mexicogolfen. Efter to år i USA vendte han tilbage til Qatar og blev udnævnt til projektleder for er i feltudviklingsplan (FDP) 2012, et stort projekt til 1,5 milliarder dollars, omfattende ca. 50 udviklingsbrønde, rørledningsinstallation og forskellige anlægsmodificeringer.
Senest har Morten arbejdet hos Total Exploration & Production Denmark, oprindeligt som Asset Manager for Tyra Asset og i øjeblikket som Vice President og chef for Tyra Redevelopment.

Tid

(Onsdag) 17:45 - 20:30

Sted

Fiskeri- og Søfartsmuseet

Tarphagevej 2

Tilmelding

Køb din billet her Vi har dit navn på en gæsteliste til aftenen, så du behøver ikke medbringe print.

Der kan ikke længere reserveres billetter

Back To Top
×Luk søgning
Søg
X
X