skip to Main Content
Se alle arrangementer

september, 2021

29sep09:3013:30Sælsafari med E1

Arrangements-detaljer

Tag med E1 – Claus Sørensen på sælsafari i Nationalpark Vadehavet.

Der findes to forskellige sælarter i den danske natur. De fleste sæler i Danmark er spættede sæler, men i Vadehavet kan du også være heldig at møde gråsælen, der med sine imponerende 300 kg regnes for Danmark størst rovdyr.

En sælsafari i Nationalpark Vadehavet med den historiske kutter E1 Claus Sørensen er noget ganske særligt. Her kan du opleve de imponerende sæler fra vandsiden, når de ligger på sandbanken Langli Sand og hviler.

Vi respekterer naturen og dens dyreliv. Derfor passer vi på ikke at sejle for tæt på sælerne, da det er vigtigt, at vi ikke forstyrrer dem. Om bord er der kikkerter, så du fra dækket af kutteren får et godt indtryk af sælerne – hvis de altså er der, for vi er ikke herre over naturen og kan derfor ikke give 100 procents sæl-garanti.

På sejlturen ud til sælerne kan du nyde den fantastiske udsigt til Vadehavet – et område på UNESCO’s verdensarvliste. Både store og små kan blive klogere på sælerne biologi og adfærd, når en erfaren formidler fra Fiskeri- og Søfartsmuseet fortæller om de prægtige dyr.

Afgange

  • Kl. 09:30
  • Kl. 12:00

Lokation: Esbjerg Strand

Varighed: 1,5 time

 

Køb billet til turen her

Tid

(Onsdag) 09:30 - 13:30

Sted

E1 - Claus Sørensen

Esbjerg Strand

Back To Top
Søg
da
X
X