skip to Main Content
Se alle arrangementer

september, 2020

19sep10:0016:00Ren Strand

Arrangements-detaljer

En dag. En planet. Et mål. Sådan lyder budskabet fra organisationen der står bag World Cleanup Day – et initiativ som sidste år fjernede 88.500 tons affald fra naturen på verdensplan. En dag om året samles folk over hele verden for at samle affald – det er i år 19. september. Sidste år deltog 18 mio. mennesker i eventet på verdensplan. På dagen kan du møde vores biolog som i løbet af dagen vil fortælle om marint affald og hvordan det påvirker vores miljø. Du kan også møde vores “skraldefisk”, som vi håber at få fyldt med alt det affald vi finder i området.

Søværnets Havmiljøvogterkampagne vil også deltage, uddele deres havfaldsposer og fortælle om hvordan de siden 2006 har arbejdet med at gøre dansk hav til rent hav. De var de første til at koncentrere sig om havfald på strande og kyster. Få også en snak om erfaringerne med at samle mere end 27.000 frivillige i kampen for et renere havmiljø.

Havmiljøvogterkampagnen har også en juniorklub og tager materiale fra denne med på dagen.

Hele dagen er der en konkurrence, hvor den familie der samler mest affald, vinder en spændende præmie.

Det er gratis at deltage og dagen er en del af projektet “Vores natur”.

Så kom, og vær med, til at give naturen en hjælpende hånd og hjælp os med at samle affald på stranden! Mødestedet er foran de 4 hvide mænd, hvor du kan gøre en forskel sammen med os fra kl. 10.

Tid

(Lørdag) 10:00 - 16:00

Sted

Fiskeri- og Søfartsmuseet

Tarphagevej 2

Back To Top
×Luk søgning
Søg
X
X