skip to Main Content
Se alle arrangementer

oktober, 2019

12okt18:0022:00Arrangementet er slutØstersFest - til FolketStemningsfyldt multikulturelt arrangement

Arrangements-detaljer

Østers til folket
Lørdag den 12. oktober kl. 18-22

Under hvalskelletterne, ved de maritime langborde i forhallen er stemingen uformel – her kan alle være med.
Vi byder velkommen med en TerroirBar, hvorfra der åbnes og serveres østers.
Hver station fortæller om én type østers, og kommer omkring såvel produktion som smagsegenskaber.

Terroir stationer
Colin Seymour – Sydvestjyske Smagsoplevelser
Jesper Voss – Oyster King
Kristian Venø – Venø Seafood
Jesper Krabbe – Krabbe Food
Ole Olesen – MS Smag
Mathias Thiim – formidler og naturnørd

Østers:
Amelié – Cocktail østers
Venø østers
Specialés østers
Normandiet østers no. 3

Hvem sikrer stemningen?
Musikken leveres af Esbjerg Ensemble, der har udviklet deres egen Folk Fusion – en rørende lyrisk og eksplosivt medrivende version af Danish String Quartets virale hits og af Thilde Fjord og fra EKKO, samt partner in crime.

Øvrige partnere:
Sigma Wine
Fanø Bryghus
KEWA Seafood

Hvad får jeg for de 130,-?
Inkluderet i entreprisen på de kr. 130,- får du  en professionel tastingoplevelse på 3 østers, ligesom Fanø Bryghus står klar med en skummende kold fadøl.

Der kan købes flere taloner, som betaling til flere østers, øl, vin, sodavand, snacks og seafood tapas.
Der kan købes seafoodtapas, snacks og øl, vand, vin og bobler. Festen slutter kl. 22.00

Se også fredagens ØstersGalla
Se også dagsprogrammet Østers til familien

 

 

 

Tid

(Lørdag) 18:00 - 22:00

Sted

Fiskeri- og Søfartsmuseet

Tarphagevej 2

Tilmelding

Der kan ikke længere reserveres billetter

Back To Top
×Luk søgning
Søg
X

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er okay med dette, men du kan fravælge, hvis du ønsker det Læs mere

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close