skip to Main Content

Styrk din virksomhed med et partnerskab

MUSEETS ØKONOMI LIDER FORTSAT

Corona pandemien har ramt museet benhårdt.
Museets økonomi bløder fortsat, og selv med hjælpepakker og en genåbning den 26/5, når vi ikke i mål. 2020 og 2021 bliver meget pressede år for museet, og der er fortsat så store usikkerhedsmomenter, at det er umuligt at spå om fremtiden for museet.

For at komme sikkert i havn har vi vendt enhver sten på museet og skåret ind til benet hvor vi kan, men vi har stadig lang vej.

Museets økonomi er båret af ca. 40% offentlig støtte og 60% egen omsætning – Den i museumssammenhæng usædvanlig høje egen-omsætning, som vi er stolte af, er i regeringens hjælpepakke sammenhæng blevet en økonomisk katastrofe.

Vi har derfor brug for nye partnere, som samtidig med at hjælpe, vil være en del af et unikt netværk.

Vi henvender os derfor nu direkte til Erhvervslivet, med håb om at endnu flere virksomheder vil støtte museet via køb af ”SaltvandsinsprøjtningsPakke”, et partnerskab eller udvidelse af eksisterende partnerskab.

Saltvandsindsprøjtning

Pakken giver Erhvervslivet muligheden for at straks-bidrage til museets overlevelse. – ved at bidrage til udviklingen af nye spændende attraktioner og undervisningsmaterialer, kan museet øge egen-indtjeningen. Vi tror fortsat på at vejen ud af krisen er udvikling – og at vi på sigt skal tjene en endnu større del af vores penge selv.

Kontakt

Klaus Skeem
Commercial manager
E-mail: sk@fimus.dk
Tlf.: +45 40533500

Information om Partnerskaber

Som partner vil du direkte kunne bidrage til udviklingen af museet, så vi igen kan fremstå moderne med nye tidssvarende og attraktive tilbud til vores gæster.  Samtidig bidrager du til helt særlige undervisningsaktiviteter, der hvert år giver mere end 5.000 lokale skolebørn og unge ny viden og nye oplevelser.

Med et Partnerskab bliver du en del af et unikt netværk med andre erhvervsdrivende på Esbjergs kulturelle flagskib, hvor vi sammen gør en indsats for byen og området, i kampen for at gøre det mere attraktivt at studere, bo og arbejde.

Er du interesseret i at lave en unik aftale, så kontakt Klaus Skeem.


Hvad får din virksomhed?

Adgang til Fiskeri- og Søfartsmuseet, en unik fortælling om området ved Vesterhavet, unikke møde- og konferencefaciliteter, hvilket giver gode rammer for mødeafholdelse både internt og eksternt.

Partnerskabet giver også muligheden for, at medarbejdere kan benytte VIP kort, der både giver adgang til en hyggelig dag på fiskeri- og Søfartsmuseet sammen med familien, samt rabatter i cafe og butik.

Endvidere får din virksomhed adgang til en lang række events og et stærkt netværk.

Back To Top
Søg
da
X
X