skip to Main Content

Ny erhvervspartner

INGENIØR’NE støtter Fiskeri- og Søfartsmuseet

INGENIØR’NE har netop underskrevet en aftale om at indgå Business Partnerskab.

John Andersen, direktør hos INGENIØR’NE:  Fiskeri- og Søfartsmuseet er en unik fortælling om området ved Vesterhavet, hvor vi som virksomhed har vores oprindelse. Med sin unikke placering, med udsigt til indsejlingen til Esbjerg havn, og gode møde- og konferencefaciliteter, giver partnerskabet os mulighed for at skabe unikke og professionelle rammer for mødeafholdelse både internt og eksternt.

Yderligere giver partnerskabet også muligheden for, at vores medarbejdere kan benytte vores VIP kort, der giver adgang til en hyggelig dag på fiskeri- og SøfartsMuseet sammen med familien. Et gode, vi sætter stor pris på at kunne tilbyde.  Sidst men absolut ikke mindst støtter vi meget gerne op om den indsats museet gør for regionens studiemiljø, kultur og erhvervsliv.

Hos Fiskeri- og Søfartsmuseet glæder Commercial Manager Klaus Skeem sig over partnerskabet, og ser frem til et spændende samarbejde.

– det er glædeligt at INGENIØR’NE, har valgt at støtte den udvikling museet er inde i, og via deres partnerskab at anerkende museets indsats for studiemiljøet, kulturen og erhvervslivet i byen.

 

INGENIØR’NE

Vi er stolte af at kunne byde INGENIØR’NE velkommen i gruppen af partnere og ser frem til samarbejdet.

INGENIØR’NE har 125 ansatte, heraf 50 på kontoret i Esbjerg – INGENIØR’NE håndterer årligt mere end 700 opgaver indenfor bl.a. uddannelse, industri, boliger og sundhed. Opgaver der spænder vidt fra den private til den offentlige bygherre. 

Back To Top
Søg
da
X
X