skip to Main Content

På Fiskeri- og Søfartsmuseet skaber vi oplevelser, man taler om – og selvfølgelig også madoplevelser i særklasse!

Museet er under forvandling – og et af indsatsområderne er cafeen der er i en rivende udvikling.
MS Smag, der ligger med panoramaudsigt over indsejlingen og de fire hvide mænd, bekender sig til et køkkenmanifest med sæsonafstemte menuer og de bedste lokale råvarer i sæson. Vi går op i det gode håndværk og laver alt fra bunden.

Vi søger en kvalitetsbevidst kok, der sprudler af energi og udviklingslyst.

Du skal kunne udvikle menuer som fungerer og selskaber, der imponerer på alle niveauer.
Vi serverer a la carte til museumsattraktionens gæste og madoplevelser til museets egne, og erhvervspartnernes forskellige events.

Vores kærlighed til havet betyder fisk på gaflen –  og der er altid en historie at fortælle. Om råvarernes ophav, om lokale traditioner, om fisken på tallerkenen, der svømmer i akvariet, og om havet, der ligger lige på den anden side af panoramavinduerne.

Vi forventer, at du er komfortabel med at skulle snakke med gæsterne om råvarer og mad samt kunne komme med anbefalinger – og derigennem aktivt dyrker mulighederne for mersalg / opsalg.

Vores fokus er på det gode værtskab og den personlige gæsteoplevelse. Vi forventer, at du tager aktiv del i at udleve vores værdier og holdninger. Du er som person en god anfører, smilende, serviceminded, fleksibel og altid i stand til at se muligheder og løsninger.

Hvis du har lyst til at arbejde i et køkken med et ungt og dynamisk team, så kunne dette være noget for dig.

 

Vi tilbyder:
Overraskende gode oplevelser
Stærkt koncept
Stort udviklingspotentiale – for MS Smag og for dig
Internt akademi
Høj grad af indflydelse
Stabile vagtplaner, med væsentligt færre aftenstimer end branchegennemsnittet
Løn efter kvalifikationer
Pension og sundhedssikring

Vi forventer af dig, at du kan:
Sætte gæstens oplevelse først
Motivere og gå forrest
Medvirke til driftsoptimeringer
Oplære timelønnede
Varetage menu udvikling, priskalkuleringer og indkøb
Varetage rengøring og egenkontrol

 

Din baggrund
Solid brancheerfaring fra professionelt køkken, som kok (foretrukken, men svendebrev er ikke påkrævet) eller køkkenfagligt personale. Erfaring med både a la carte og selskaber. Gerne ledelseserfaring, da du skal indgå i et team af faglærte kolleger og unge timeansatte.
Gode sprogkundskaber er en stor fordel, da vi har mange internationale gæster.

Stillingen
Stillingen er på 37 timer ugentligt.
Aften og weekendarbejde må påregnes.

Send en kortfattet ansøgning snarest muligt til Vibeke Birk på vb@fimus.dk
Ansøgninger bedes indeholde CV og meget gerne en kort video, hvor du præsenterer dig selv.
Samtaler finder sted løbende og ansættelsen finder sted straks vi har den helt rette til teamet.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med mange daglige udfordringer og med en uformel omgangstone blandt de omkring 25 fastansatte med meget forskellige uddannelsesmæssige baggrunde.

Vi er ikke som museer er flest – vi er på vej til at genopfinde os selv – og kommer ikke sovende til det.


Siden 1968 har vi samlet og formidlet Danmarks maritime historie. Vi har koblet natur- og kulturhistorie om mennesket og havet i spændende forskningsprojekter, levende fortællinger samt små og store udstillinger i voksen- og børnehøjde. Alt sammen med det klare mål at bidrage til gode oplevelser og øget erkendelse. Det er vores rolle og vores passion.

 

Back To Top
×Close search
Søg
X

Denne hjemmeside bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Vi antager, at du er okay med dette, men du kan fravælge, hvis du ønsker det Læs mere

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close